Coolio?

Nu interesants apraksts TVNetā par Coolio koncertu Rīgā. Par objektivitāti nevaru spriest. Pats nebiju. Pēc autora vārdiem vakars liekas izvērsies par teātri. Rakstam komentāri arī daudz izsaka:

“‘Skandaals inc’ bija pilnigakais vajprata murgs kadu esmu piedzivojis. Pratam neaptverams absurds un infantiilisma paraugs.”

“DZH DZH DZHII JUUNIT”

Pietkaart, par Scandal Inc.(kaut kas no Device) tur es tieshaam pakluseeshu … 2 reizes viena un taa pati dziesma, tad veel rus variantaa … un, protams, uznaaciens ar 50 cent dziesmaam … absurds un kauns … tajaa briidi izgaaju uzsmeekjeet … skatuves virzienaa tika mestas arii plastmasas alus glaazes …”

UUn kā savādāk lai apraksta Ozola izmisuma saucienu “Coolio, mums zajebaļi”? Man liekas, ja tā tas arÄ« ir bijis ir tiesÄ«bas tā to arÄ« uzrakstÄ«t.
Ūn tajā mirklÄ« Ä¢irts Rozentāls, plašākai publikai vÄ“stÄ«ja sekojoÅ¡o(lasiet aiz kola) : ÄŒoolio(kas ir segvārds jeb iesauka skaņdarbu izpildÄ«tājam, kas bija ieradies RÄ«gā) mums -.” SvÄ«triņa ir cenzÅ«ra, kas nepiecieÅ¡ama, jo Å¡ajā vietā tika izmantots rupjÅ¡ krievu vārds, kas apzÄ«mÄ“ ieilguÅ¡u dzimumaktu.”

Grūti spriest, ka pats neredzēju, bet tā vien izskatās, ka Scandal Inc. ir normālu lažu laiduši, nevienas pozitīvas atsauksmes, pat no tiem, kas nod!rš raksta autoru. Manuprāt organizatoriem ir jāpiedomā, vai kas tāds ir pieļaujams un varbūt nepareizie organizatori tikuši pie rīkošanas..

Raksts Å¡eit: http://www.tvnet.lv/izklaide/music/eventreviews/article.php?id=432852

P.S. Fonā pa SWH skan superÄ«gie “Borowa MC – Siilaa”! KāpÄ“c tos neuzlaida pirms Coolio? Viņu mārketinga plāns ir pabeigts? NereklamÄ“s viņus vairs?

Published by

2 thoughts on “Coolio?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *