Dzimtā pilsēta

Tā diena ir pienākusi – pārvācos atpakaļ uz RÄ«gu. Pārsvarā jau tāpÄ“c, ka sāku oficiāli strādāt – ko vÄ“l var darÄ«t piesmakušā pilsÄ“tā, kad ārā ir tik burvÄ«gs laiks? (Vakaros dzert aliņu un klausÄ«ties bÄ«tos, right?).
No 2.aprīļa strādāju par web izstrādātāju Parexā interneta mārketinga nodaļā. Darbs grūts, atbildīgs, daudz jāmācās (oracle, jāapgūst liels CMS, kas pēctam jāprogrammē), visu dienu ir ko darīt. Draugiem.lv, inbox.lv, one.lv un vēl visādi portāli ir atslēgti. Tātad daļēji tiks apārstēta draugiem.lv atkarība :) Skype nav. Nekādus softus neinstalē. Vispār ir gandrīz tā, ka teorētiski plikam jāiet uz darbu, lai nepārkāptu drošības noteikumus par informācijas aizsardzību etc.

Ko es Å¡ajā darbā meklÄ“ju? DisciplÄ«nu un varbÅ«t kādu pieredzi kā “skrÅ«vÄ«te lielākā mehānismā”, jo lÄ«dz Å¡im darbojos (slinkoju) tikai uz sevi. Un tieÅ¡i minÄ“tajos noteikumos un noteiktajos darbalaikos Ä«stenojas tā disciplÄ«na (nevis ceļos ~14:00, gulÄ“t 05:00). Ja es tik nopietni strādātu mājās ap saviem web projektiem, pelnÄ«tu 3-4x vairāk nekā Å¡ajā darbā, bet nav jau tā paÅ¡kontrole guļot mājās dÄ«vānā un niekojoties ap laptopu :) Un jā, teorÄ“tiski darbā pat telefonu nedrÄ«kst ienest, tāpÄ“c par sava laptop lietoÅ¡anu varu aizmirst :D Tā tizli sanāk, ka sāku strādāt uz vasaru un tieÅ¡i, kad jāraksta diplomdarbs, bet nu cerams, ka izturÄ“Å¡u, vaig pamocÄ«t sevi nedaudz :)

Protams, tagad biežāk sanāks apmeklÄ“t visādus pasākumus, gan elektroniskos, gan hiphop, jo ārpus RÄ«gas man tas viss bija nedaudz apdalÄ«ts. Bet jums jāapmeklÄ“ mans pasākums piektdien – Mindtrip Sessions 3 :P Å oreiz augÅ¡Ä“jā stāvā bÅ«s arÄ« D’n’B, pasākumam jābÅ«t sulÄ«gam!

Published by

3 thoughts on “Dzimtā pilsÄ“ta”

  1. lil bit mazo ;) pat telekoma helpdeska nebija tik bargi noteikumi. Nu, vispar jau bja gan, bet pamanijamies apiet ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *