SAW IV, the movie

SAW IV (saw 4) movie poster Džons Kremers (John Kramer) nu ir miris (kā jau redzejām SAW 3. daļā), bet stāsts turpinās! Ja pirmstam ar katru daļu likās, ka filma zaudē savu burvīgo formu, tad ceturtā daļa ir tikpat spēcīga kā pirmā! Filmas pirmās 2 minūtes ieliek labus pamatus un nevienā brīdī vairs nav pretīgi no tiem skatiem, nu varbūt drusciņ :) Žēl, ka filma ir saspiesta 1h 30min formātā, man liekas ka izstiepjot uz divām stundām būtu mazliet labāk, jo viss notiek tik ātri, ka daudz kadri likās mazliet humoristiski nevis šausminoši. Bet ātrie sižeta pavērsieni gan uztur lielu spriedzi!

Žēl tos ļautiņus, kas nav redzējuši visas daļas pēc kārtas. SAW IV var redzēt, ka tā bija ieplānota jau iepriekš un filmas ir saistītas savā starpā (daži neatbildēti kadri no 2. un 3. daļas). Filmas beigās īsti nevarēja saprast, bet laikam tomēr būs arī 5.daļa!
Filmai dodu 8 acis (no 10 kalvīšiem :D) Normāls svētdienas spriedzes seanss smadzenēm..

P.S. Konkrēti tracina, ka Forumā filma sākas tikai pēc 15 minūtēm pēc paredzētā laika. 15 minūtes rāda reklāmas, diemžēl lielākā daļa ir komerciālās TV reklāmas, nevis filmu. Bet pirms seansa nerāda pat reklāmas, bet skan trulas melodijas..

P.P.S. Vispār gāju uz Hitman, bet visas biļetes bija izpirktas! ;(

Published by

2 thoughts on “SAW IV, the movie”

  1. ideaala, ideaala, ideaala – esmu sekojis visaam shiis filmas daljaam vai nu ar projektora vai kino paliidziibu…shogad aizgaaju pat uz asins nodoshanu, lai dabuutu filmas biljeti (tostarp arii 3 LVL, eedienus, dzeerienus, 2 briivas dienas)

    kas attiecas uz Saw 5 – man ir nenormaali liela aizdoma, ka shamaa tomeer neiznaaks, jo tad nu toch shitais buus Holivudas atrauga, kas piepelnaas uz ieprieksheejo filmu reekjina
    + @IMDB info par naakamo saw ir iebaazts jau ieprieksheejaas filmas palaishanas laikaa (kaut gan google baumu lapaas saka preteejo)

    P.S. nezinaaju, ka Tu, Bo, esi taads kaisliigs Saw fans…bet nu priecee!!

  2. Ir jau parakstits ligums, Saw bus 6 dalas. Un kko dzirdeju, ka nakosa bus jau pec pusgada. Ta pikja delj, ko savaca sis filmas, vini labprat uznemtu ari 30. Tas nekas, ka katru nakoso par ieprieksejo mulkigaku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *