Progress? (updated)

Varbūt šī lieta sāks iegrozīties pareizās sliedēs. Nu arī avīzē uzraksta par mūsu debīlo un korumpēto valsti, kas neļauj attīstīt, un glābt tos miljonus cilvēku, kas nepārtraukti mirst visās pasaules malās.

Paldies Latvijas Avīzei, īpaši Ivaram Bušmanim, kas neskatoties uz emailu ignorēšanu ir izdarījis patiesi labu darbu!

Raksts #1

Raksts #2

Raksts #3

Raksts #4


Diskusija TVNET

Diskusija Farmacija-mic.lv

Jebkurš arī var palīdzēt, kaut vai parādot rakstu un pastāstot citiem, kas zin, varbūt kāda ietekmīga persona sadzird un palīdz apturēt šo ierēdņu bezatbildīgo un pretlikumīgo visatļautību / bezdarbību.

Published by

7 thoughts on “Progress? (updated)”

  1. tur iesaistītais cilvēks ir tavs radinieks vai tikai uzvārdi vienādi?
    nÄ“ nu ar mentu bezpriÄ£elu ir sanācis saskarties arÄ« man, tikai pa biÅ¡ku citādākām tÄ“mām. bet par paÅ¡u preparātu runājot – ir skaidri redzams, ka tas viss ir diezgan pretrunÄ«gi

  2. ir ir radinieks, es pats pie lapas strādāju :) kas tur ir pretrunīgi? Preparārts strādā ideāli, tikai dēļ mūsu debīlās valsts struktūras to ne normālā ceļā pierādīt, ne piereģistrēt.. Pierādīt var tikai katrs pats slimojot un izārstējoties, jo tos, kas jau izārstējušies, menti sauc par krāpniekiem, meļiem, bezmazvai tiesā iesūdzēs utt.. Te viss ir tīrs, preparāts strādā un bez blakusefektiem! Neatceros cik tur gala produktā bija toksiskums, manliekas ka beigās nebija vispār, ja bija, tad 1000x mazāk nekā cigaretēs..

  3. nu to pierādīt ir grūti ne tikai pie mums, bet arī citur, tā kā rakstā arī ir teikts, bet nu par to lai strīdas zinātnieki un mediķi nevis mēs. bet nu mūsējie menti ir kārtējo reizi parādījuši, kāpēc tautai ir ļoti zema uzticība policijai :(

  4. Ja gribi to preparaatu tirgot legaali, pieliec birku – “Tikai dzÄ«vniekiem”.
    Ārstē vēzi mājdzīvniekiem, gan maziem gan lieliem, cilvēkiem lietot kategoriski AIZLIEGTS, jo nav klīnisko testu un nav sertificēts zāļu reģistrā, kā arī veselības ministrija iebilst.

    Tauta pirks uz Urrā! Jenkjos pēc šitādas shēmas viss notiek!

  5. kaapeec nenopublicee kaa taas zaales pagatavot ? Tas buutu ljoti smalks gaajiens. Pie tam autors jau miris.

    Legaali tirgot taapat vinjas neljaus ne tuvaa ne taalaa naakotneee… :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *