update, aka Dzimtene, policija un citi gardumi.

Šorīt sākās diena ar izsistu mašīnas stiklu. Pa nakti biju atstājis mašīnā jaku, nobāzu starp aizmugurējo un vadītāja benķi, nu nav diezko redzams, bet urlas tomēr pamanījuši. Jakā bija pase. Elkoņa nodalījumā mašīnas teh.pase, pāris kredītkartes, klubu kartes, fotoaparāts. Tagad uz mēneša beigām protams patīkami to visu būs kārtot un skraidīt pa valsts iestādēm un drošvien pa policiju arī. Cerams ka dabūšu videoierakstu no pretējās mājas un tur būs kads urla redzams, drošvien bieži kursē gar Stabu ielas mašīnām, jo katru otro dienu kāds stikls izbliezts. Laikam skaļa signalizācija man mašīnai, jo nepaspējis pat bardačokā paskatīties, tur man plaukstdators un 2 telefoni mētājās. Policija ieradās 50 minūtes pēc mana zvana, lai arī ir viens iecirknis turpat blakus matīsa ielā.. Jāgaida no policijas ziņojumi 2-3 dienas, kamēr dabūšu vismaz kautko rakstisku, lai atjaunotu pasi un tehnisko. Stulbi bez Kasko tagad.

Mana vadÄ«tāja apliecÄ«bas atņemÅ¡anas lieta. Tiem, kas nezin, pagāšā oktobrÄ« Murjāņos policija apturÄ“ja un atņēma tiesÄ«bas, jo itkā esot braucis uz 106 km/h, kas nav patiesÄ«ba. Nekādu pierādÄ«jumu arÄ« viņiem nebija, bet samelojot policijas ziņojumos viņi dod pamatu tiesai nolemt viņiem par labu, jo policisti taču vienmÄ“r saka taisnÄ«bu. 3 mÄ“neÅ¡i, 4 soda punkti, 130ls. PilnÄ«gs murgs. Vislaik pārsÅ«dzÄ“ju, bet mani iebildumi tika noraidÄ«ti. PÄ“dÄ“jais lÄ“mums bija balstÄ«ts uz to, ka “vadÄ«tājs atzina savu vainu un atteicās apskatÄ«t radara mÄ“rÄ«jumu”. Super ne? 22.jÅ«lijā bija tiesa Valmierā. Tiesā itkā viss gāja ok, paņēma gan manas, gan pasažieru liecÄ«bas, tomÄ“r tiesnese visu to ignorÄ“ja un atkal lÄ“mumā par pamatu iekļāva kautkādas pilnÄ«gi neloÄ£iskas lietas. Tāda nu mums tā valsts. Nezinu vai jÄ“ga vÄ“lreiz pārsÅ«dzÄ“t, zajeblo godÄ«gi sakot. Cik saprotu punktus man arÄ« skaitÄ«s tikai no tās dienas, kad nepārsÅ«dzÄ“Å¡u vairs. Nezinu cik ir noilgums lietai un cik tālu tas viss var vilkties, ne man laika, ne naudas, lai apmaksātu tiesāšanās izdevumus.

Nesen izgāju koijotam tehnisko skati. Sodos nomaksāju ~100ls + 40ls par Kadagas ezeru. Pēc nedēļas jau atkal 40ls + 3punkti par neapzinātu iebraukšanu doma laukumā, tur vienkārši nav iespējams no šofera vietas redzēt zīmi un zīmes izkārtotas vienkārši nereāli. A mentai sēž aiz stūra un gaida. Un vēl stāvēšanas sodi vietās, kur zīmes nav redzamas. Protams viss tiek pārsūdzēts, bet skaidrs kā mūsu dzimtenē viss tiek risināts.

Karoč no visa var secināt, ka izdevīgāk pašam kļūt par urlu un noziedznieku vai arī jāpiš prom no valsts. Vai arī jāstrādā policijā :)

Mazliet piebremzÄ“ta man Dj karjera – pa visu vasaru esmu spÄ“lÄ“jis divreiz Saulkrastos un vienreiz Essential. Ak jā, jau vairāk kā mÄ“nesi neesmu lietojis alkoholu :D tusÄ“jos gan principā no pirmdienas lÄ«dz svÄ“tdienai, guļot 1-4 stundas diennaktÄ«, Traimuun Sessions :)

mcaa mcaa.

Published by

6 thoughts on “update, aka Dzimtene, policija un citi gardumi.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *