Pirmssvētki

UzrakstÄ«ju iepriekÅ¡Ä“jo postu 13.novembrÄ« piektdienā, ieliku bildÄ«tes un video. Un tajā pašā vakarā nelaime ieradās – aizbraucām uz to paÅ¡u angāru paslidināties un adrenalÄ«ns darÄ«ja savu – slidinājos par ilgu un kad nobraucu malā, pÄ“kšņi Celicas radiators eksplodÄ“ja.. Nu neko, noliku servisā. KamÄ“r gaidÄ«ju jaunu radiatoru no Dānijas, viens malacis servisa pagalmā vÄ“l paspÄ“ja iebraukt man durvÄ«s. Bet nu tas viss ir aiz muguras, Celica ripo, radiators nomainÄ«ts, durvis nomainÄ«tas, tikai vÄ“l šādi tādi sÄ«kumi jānovÄ“rÅ¡.

te video no slidināšanās – http://www.youtube.com/watch?v=qNQDlZbmKI4

un te pēc radiatora eksplodēšanas -http://www.youtube.com/watch?v=N9wlbd6dEoQ

Pēdējo svētdienu bija Celicaclub.lv bildēšanās kalendāram. Uztaisīju pats sev vienu bildi ar iphone, kamēr īstās bildes vēl nav gatavas..

Toyota Celica st185 gt4 wess bergi

KWADRAT CONCEPT 6 – lielisks pasākums!  spÄ“lÄ“ju baltajā zālÄ“, un ja likās, ka bÅ«s smags iznākums spÄ“lÄ“jot elektroniku white room, tad tusiņš sanāca grandiozs! NorezervÄ“ju galdiņu tieÅ¡i pie DJ priekÅ¡ saviem draugiem un paldies visiem kas atnāca, tiešām bija patÄ«kami :) Es gan pielikos diezgan mÄ“ms un pÄ“c spÄ“lÄ“Å¡anas jau pÅ«ta vÄ“jÅ¡ pamatÄ«gs :D

Nu jau otro mēnesi dzīvoju Eksporta ielā pie tirdzniecības ostas. Ir forši pirmo reizi tā pa nopietnam iekārtot dzīvokli un darīt visādas saimnieciskas lietas, bet man nepatīk pārvākties. No vienas mājas 5.stāva uz otras mājas 5.stāvu, nav patīkami staipīt visu :D Bet ģimene palīdzēja.

Uzliku projektoru viesistabā. VÄ“l tikai jāizdomā uz kuras sienas likt un jāuztaisa normāls baltais ekrāns, jau atradu pareizo materiālu audumu veikalā. VienÄ«gi lai liktu uz tālākās sienas, t.i. lai dabÅ«tu lielāku bildi, jāpārkārto viesistaba kautkā savādāk. Bet tā jau forÅ¡i, filmas un spÄ“les spārda :D Pirms tam visas filmas un seriālus skatÄ«jos uz TV, pieslÄ“dzot to pie kompja. Starp citu, tiem ks nav redzÄ“juÅ¡i, iesaku seriālu “How I met Your mother”! pirmās 4 sezonas noskatÄ«jos 3-4 nedēļu laikā, ļooti labs! :)

P.S. Vai tu jau iepirki dāvanas? Es nē :D Vispār biju domājis beidzot zīmīgi pasvinēt ziemassvētkus ar eglēm, dekorācijām un lampiņām un pasākumiem, bet iepērkot snovborda ekipējumu un taisot Celicu kautkā aizgāja viss piķis. Pat nesanāca sev nopirkt MIDI klavieri priekš mūzikas producēšanas, ko *gandrīz* jau pasūtīju ebay.. Jaunajā gadā laikam uz Alūksni kopā ar japcar.lv klubu.. parkji parkjii!

Published by

24 thoughts on “PirmssvÄ“tki”

  1. Ja jau durvīs iebrauca, tad vismaz dabūsi naudu par octa. Vari pat teikt, ka radiatoru sabojāja un nebūs pašam jāmaksā :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *