V-moda Vibe earphones

Neliels apskats + bildes.
Atnāca V-moda Vibe austiņas (dziļi ausÄ«s bāžamās). Pirmstam biju iegādājis V-moda Bass Freq, tjip low-end gals, bet kā jau nosaukums vÄ“stÄ«, basi ir ekstrÄ“mi – man sāpÄ“ja galva.

AusÄ«s spraužamās ņēmu tāpÄ“c, lai pārbaudÄ«tu, kā ir spÄ“lÄ“t klubā ar tādām – ar iepriekÅ¡Ä“jo “bass freq” modeli biju pat ļoti apmierināts (salÄ«dzinot ar tām ausÄ«m, kas bija klubā), ja vÄ“l ņem vÄ“rā faktu, ka Tonusā (Limbažos) dj monitori ir nobrukuÅ¡i un neko no skaņas nevar saprast. Otrkārt vaidzÄ“ja steidzami Ä“rti pārnÄ“sājamas austiņas priekÅ¡ laptop, ko lietot darbā, lai nebÅ«tu jāklausās jādzird hÄ«ti pa radio. No visām ausÄ«s spraužamajām austiņam nolÄ“mu izmÄ“Ä£ināt V-moda Vibe, kas tikai nesen tika palaistas apgrozÄ«bā. V-moda uz Å¡o brÄ«di ir tikai 3 produkti-austiņas.
Kā skan? Labāk kā “Bass Freq” noteikti. Par kvalitāti grÅ«ti spriest, jo esmu klausÄ«jies uz sÅ«dÄ«gas laptop skaņaskartes. TomÄ“r ir viens mÄ«nuss – tas pats, kas salÄ«dzinot kārtÄ«gas tumbas ar jebkādām austiņām – nav vibrācijas, kas iet caur Ä·ermeni. Uzliekot savas vecās Sony dj ausis, var just basus kas sitas cauri galvai, bet Å¡Ä«s austiņas ir mazas, liekamas dziļi ausÄ«, bloÄ·Ä“ skaņu, tātad arÄ« klusākas, kā ārÄ“jās ausis – vibrācijas tikai dzird (dzird ļoti skaļi), bet tās nejÅ«t. TāpÄ“c mājās patÄ«kamāk ir klausÄ«ties ar Ä“rtām Sony lielajām ausÄ«m, ārā staigāt ar mazajām spraužamajām (Bomfunk MCs Freestyler stils “ausis virsÅ« cepurei” vairs nav modÄ“), bet klubā – labāk dzird mazās spraužamās, bet vÄ“l jāizlemj, cik veselÄ«gi tās lietot pie liela skaļuma un visu nakti..

Galerija ar visiem brÄ«numiem, pÄ“dÄ“jās bildÄ“s arÄ« vecās “Bass Freq”

V-Moda Vibe 33 V-Moda Vibe 34 V-Moda Vibe 36 V-Moda Vibe 38 V-Moda Vibe 42 V-Moda Vibe 53 V-Moda Vibe 45 V-Moda Vibe 46 V-Moda Vibe 48 V-Moda Vibe 51 V-Moda Vibe 49 V-Moda Vibe 44 V-Moda Vibe 65 V-Moda Vibe 64 V-Moda Vibe 63 V-Moda Vibe 62 V-Moda Vibe 54 V-Moda Bass Freq V-Moda Vibe 69

Published by

4 thoughts on “V-moda Vibe earphones”

  1. visu dienu no vinju lapas muuziku klausos, bet tas nekas, ka vinja atkaartojaas, vismaz kruta sajuuta, ka es taads zinosh un varu teikt – shito gabalu es zinu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *