Ziemas prieki, Nassfeld, Austria

Å odien uzliku mÄ«ksto savām iesnām un aizbraucu snovot – pirmo reizi Å¡ogad Latvijā, tepat Reiņa trasÄ“ pie Siguldas. Protams nebija nekāda “wow” efekta, utt, jo pirms mÄ“neÅ¡a biju snovot Austrijā. Es saprotu, ka nevar salÄ«dzināt pacÄ“lājus vai tehnikas lietas lietas (vismaz čipu sistÄ“ma ir ieviesta), jo mums bÅ«vÄ“t 10-vietÄ«gus pacÄ“lājus priekÅ¡ 200-300m bÅ«tu tas pats, kas uzbÅ«vÄ“t lielceļu (kā pareizi latviski uzrakstÄ«t highway, motorway?) starp pļavniekiem un purvciemu. Bet tāds inventārs kā dēļi un zābaki? Ja Austrijā man iedeva ideālus, pilnÄ«gi svaigus Burton zābakus kā no veikala, tad Å¡eit man iedeva sazin kādus 5 gadus vecus un saplÄ“stus zābakus ar dažādas krāsas šņorÄ“m (kas bijuÅ¡as pārrautas un sasietas pa jaunu vismaz 3 vietās) un zābāki smirdÄ“ja nu DRAUSMĪGI pretÄ«gi… IekÅ¡Ä“jās zoles šļūkāja un dalÄ«jās, rezultātā man sāpÄ“ja papÄ“dis un uzmetās tulzna. Yeah, baby! Bet neko, tā jau forÅ¡i. Sasniedzu personisko rekordu – divu stundu laikā nokritu tikai vienu reizi, bet tā pamatÄ«gi :)

Pietiks par LV, biju tak Austrijā. Tas bija nieka divas stundas no saulainās vietas, kur dzÄ«voju SlovÄ“nijā! KÅ«rorts “Nassfeld” Hermagorā, Austrijā – 2000m augstumā. Tiesa, nebiju snovojis 2 gadus, biju nedaudz atpalicis un pagāja laiciņš, kamÄ“r piešāvos, bet pÄ“ctam… pÄ“ctam bija Ä«ss laiciņš pilnÄ«ga kaifa, lÄ«dz brÄ«dim, kad jābrauc mājās :)) VienÄ«gi nemanÄ«ju tur snovborda parku, bet bija interesanti kautvai tāpÄ“c, ka dienas laikā nav iespÄ“jams izbraukt visas iespÄ“jamās trases. Bildes un video zemāk:

DSCF3224 Ready. DSCF3229 DSCF3250 never ending mountains Evening tracks DSCF3239 Hey! Service DSCF3230 DSCF3255 THE end

[VIDEO=2]

Published by

4 thoughts on “Ziemas prieki, Nassfeld, Austria”

  1. :) Arii biju Reinii, tik man pasham savs viss: tur nav vairs ko dariit – rindas un nekaads kalns. Biju arii Riekstu kalnaa, tas bija kaadas 2x labaaks.

  2. Nu es jau braucu pa dienu no 14.00 lÄ«dz 18.00, tad vismaz lialākā daļa sēž darbā, bet pirms seÅ¡iem jau sāka savākties tauta.. Snova parku jau viņi tur bÅ«vÄ“, bet jā, man ar tas kalns likās “nekāds” :)

  3. neatceros, bet iespējams, ka bija par mazu :) iespējams tāpēc 2h nevarēju piešauties, tepat Reiņa trasē uz sava dēļa jutos daudz pārliecinošāk :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *