Man arī gribās..

.. kautko iekakāt par Latvijas pÄ“dÄ“jo spÄ“cÄ«gāko gripu iPhone. Apple nav vÄ«rusu, jo tas pats ir kā vÄ«russ. No vienas puses man pilnÄ«gi pietiek ar savu Nokia 3110c, GPS man ir Nokia N810, ko izmantot arÄ« citām Å¡tellÄ“m. No otras puses to visu varÄ“tu apvienot, bet iPhone neatbalsta Flash interneta pārlÅ«kā. IekÅ¡ tā itelefona ir kamera, bet nevar uzņemt video – kāpÄ“c?
Galvenais iemesls gan ir iPhone iebÅ«vÄ“tais G sensors – akselerometrs. Man viņu vaig, lai varÄ“tu darboties ap savu auto un testÄ“t jaudu, jo ar speciālu softu ( 13$ dynolicious.com ) var to visu izdarÄ«t, plus vÄ“l arÄ« paÅ¡am nomÄ“rÄ«t motora griezi, aiztaupot miljonu tÄ“rÄ“jot uz jaudas stenda.
Vienu dienu ieeju rimčikā, tur pagarš students uzvalkā, melnā mētelī, ar piešmekotiem saķellētiem matiem un gudra paskata brillītēm, izslējies tur rokā savu hromēto brīnumdaiktu un izrāda publisku lepnumu par to, ka pirmajā dienā pastāvējis rindā un masu psihozē to iegādājies. Kaut būtu tam aparātam citas izskata izvēles, vienkārš nespīdīgs klucis ar visām tām pašām fiškām. Bet viņš jau paredzēts spīdīgs, lai tu spodrini viņu 34 reizes dienā kā d
Papisu tiesības uz 3mēnešiem (nāvi CP!) tā kā galvenais iemesls ir atkritis. Bet gan jau ka būs man ar tas founs, kad būs nepieciešamība.
Šodien kā reiz pamanīju foršu bildi komentāros iekš forša bloga: www.lplb.lv

apple macbook virus spreading

Published by

4 thoughts on “Man arÄ« gribās..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *