Izsvilpj Kalvīti, Zatleru saudzē

lohs4. augustā notika Latvijas valsts basketbola izlases cīņa pret Lietuvas valsts izlasi. Latvija veiksmÄ«gi uzvarÄ“ja ar 1 punkta pārsvaru – to rādÄ«ja protams pa visiem TV, mÄ“dijos utt. Bet neparādÄ«ja, kā runu teica KalvÄ«tis un Zatlers! KalvÄ«ti masveidā izsvilpa visi 10000 apmeklÄ“tāji (Zatlera runas laikā visi klusÄ“ja). Manurpāt Å¡eit varÄ“ja lieliski redzÄ“t tautas attieksmi pret melÄ«go cÅ«kģīmi, bet mÄ“diji klusÄ“. KārtÄ“jais FUI delfi.lv, kur sen jau var manÄ«t bezjÄ“dzÄ«gus politiskus rakstus, lai aizmālÄ“tu tautai acis, bet sakarÄ«gi raksti tur nav. FUI arÄ« TVNET, kas oficiālu rakstu nepublicÄ“ja, bet publicÄ“ja tikai lasÄ«tāja iesniegto rakstu un to paÅ¡u laboja un koriģēja ar jÄ“lām piebildÄ“m. Å im lasÄ«tāja iesniegtajam rakstam nu jau ir 650+ komentāri. Pa TV protams nekā. GaidÄ«jām, ka sižets parādÄ«sies LNT(atcerÄ“simies LNT pilno nosaukumu) TOP10 raidÄ«jumā, bet nekā.
Raksti parādījās:

atverts.lv, Neatkarīgā, bulvaris.lv,
Neskatoties uz to, ka uz mani politika īpaši neattiecas, esmu ļoti jūtīgs pret šmurguļu izdarībām mūsu valstī. Protams tas viss ir bezjēdzīgi, jo galvenie mēdiji un noziedzības apkarošanas iestādes ir valdošās koalīcijas uzraudzībā.

Aicinu visus, kam ir jebkādi videomateriāli no Å¡Ä«s spÄ“les un runas (varbÅ«t internetā kautkur pieejams ieraksts no spÄ“les?), atsÅ«tÄ«t tos man uz contact [gliemis] briinums.com, jo 1.kārt – es neredzÄ“ju, 2.kārt – vaig publicÄ“t video (kaut vai anonÄ«mi caur youtube.com).

Paldies!

Published by

2 thoughts on “Izsvilpj KalvÄ«ti, Zatleru saudzÄ“”

  1. vo vo, es neredzeju to machu, un iedomajos, ka ganjau ka driiz busu kada torrent saitaa vai kaa, bet nav sanacis paprieceet acis par vienu no pirmajam reizem kad tautieshi reaali noreagjeeja … super.

    vairak saliedetibas un vairak attieksmes paradishanu publiski, jasak kaut ko darit tak.

    ceru ka tev izdosies atrast video !!! turaas!

  2. Vo, vo … sen jau Å¡ito mudaku vajadzÄ“ja no valdÄ«bas vispār noņemt… neko vairāk par smukām acÄ«m, baltiem zobiem un mūžīgi smÄ«noÅ¡o purnu viņā neredzu… gudrs runātājs tikai :P Tipisks aktieris :D /tas par KalvÄ«ti/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *